fotocoach
 
 
fotocoach-volvo-dashboard.jpg
 

wat we doen voor u:

Uw eigen online occasionmanager, zo kunt u ons wel noemen. Wij zijn gespecialiseerd in het creëren van een nieuwe gestructureerde workflow vanaf het moment dat de auto klaarstaat voor foto’s tot en met verkoop ervan. Fotocoach begeleidt en ondersteunt: u heeft de volledige controle, wij sturen bij waar nodig. Dit gaat u meer aanvragen via email en telefoon en meer website bezoeken opleveren, met pieken tot wel een 52% hogere conversie! 

 
skoda-kodiaq-style-1-4-tsi-act-150pk-dsg6-automaat-7persoons-camera-leder-navigatie-17.jpg
fotocoach-detail-dashboard.jpg

fOTOCOACH LEVERT:

  • Een nieuwe Canon spiegelreflexcamera tegen sterk gereduceerd tarief.*

  • Instellen van de camera voor optimaal gebruik.

  • Een foto nabewerkingsprogramma op uw computer. Foto’s worden direct in juiste formaat gezet, voorzien van het juiste contrast en scherpte zonder dat u ook maar iets hoeft te doen.

  • De juiste fotoplek op uw terrein of net daarbuiten (indien mogelijk).

  • Een training op maat incl. Fotocoach naslagwerk.

  • 8 check momenten.

  • Een professionele fotoreportage van uw bedrijf, incl. personeel, pand en werkplaats.^

  • Fotografie protocol voor uniformiteit bij meerdere vestigingen.

  • 24/7 Support via telefoon, email en whatsapp.

* = bootcamp deluxe

^ = bootcamp plus/deluxe

 

 
fotocoach-showroom-lotus-houten.jpg
 
 

Uw bedrijfsfoto's

Fotocoach is uw one-stop-shop voor al uw beeldmateriaal. Uw auto’s presenteren doet u straks zelf op professionele wijze; het presenteren van uw pand en uw medewerkers doen wij voor u. Met de best mogelijke foto’s van uw werkplaats, showroom, buitenterrein en uw medewerkers helpt u de klant zich een positief beeld te vormen over uw bedrijf.

fotocoach-ekris-showroom-5.jpg

Werkplaatsen en showrooms zijn moeilijke ruimtes om goed te fotograferen, vaak is er extra licht nodig en moet de opstelling van auto’s en andere apparatuur worden aangepast. Onze ervaring is dat autobedrijven hierbij graag geholpen willen worden. Deze foto’s zijn naast uw website ook perfect te gebruiken op social media zoals Facebook en Instagram.

fotocoach-pand-lotus-houten.jpg
fotocoach-vanuit-smart.jpg

Bovendien is het veel voordeliger en efficiënter om fotocoach in te huren voor uw presentatie foto's. Als u apart een fotograaf hiervoor inhuurt, bent u al gauw honderden euro's per dag kwijt, terwijl alles wat zij doen, bij fotocoach in het pakket inbegrepen zit. (bootcamp op locatie plus/deluxe)

fotocoach-monteur-motorkap-open.jpg
fotocoach-werkplaats-lotus.jpg