.02

Our Services

 
 

35% hogere conversie; wij leren je hoe

Uit een onderzoek van Marktplaats onder 7000 advertenties is gebleken dat er een 35%! hogere conversie behaald wordt bij autobedrijven die hun voorraad goed en strak presenteren. Harde cijfers die er niet om liegen. Met onze Digital Car dealer Workshop zetten wij uw organisatie .
 
Het onderzoek wat Marktplaats heeft uitgevoerd onder 7000 advertenties zegt meer dan genoeg. Altijd was de vraag of goede, verzorgde fotografie bijdraagt aan een snellere verkoop. Het blijkt dat als u aandacht geeft aan het hele proces er een 35% hogere conversie plaats kan vinden. Ook niet gek, beelden zeggen meer dan 1000 woorden en potentiele klanten krijgen een positief gevoel bij het bedrijf wat liefde en aandacht besteedt aan hun online winkel. Showrooms zijn vandaag de dag online!

Veel nuttige informatie en tips&tricks in begrijpelijke taal. De interieurfoto’s zijn voortaan haarscherp en ook op het gebied van compositie heb ik nieuwe inzichten gekregen. De workshop past bij elk niveau.
— Arjan Otten - Autobedrijf Otten

BEELD IS BELANGRIJK

Wij zorgen voor de schone lei, u hoeft alleen maar te starten met bouwen tot niet alleen fotograaf, maar ook bewaker van uw beeld wat online geplaatst wordt. Elke foto die niet goed online wordt gezet voelt u in uw portemonnee. Wij zorgen voor een compleet nieuwe workflow, op maat gemaakt. Fotografie, uploads, nabewerking, alles in een mooie cursus helemaal gericht op auto-fotografie. Naast al dit moois fotograferen wij uw pand, personeel, werkplaats en leveren dit aan op elke resolutie geschikt voor website, social media en print.

 

De workshop gevolgd met heel mooi resultaat. Wij fotografeerden met totaal verkeerde instellingen, daarom werden computers traag. De hele workflow is verandert, het proces gaat veel sneller. We zijn er erg blij mee.
— Nick Groenewegen - Verkop HAI BV

wat we precies doen:

 • Wij leveren een nieuwe camera
 • Resetten camera instellingen voor optimaal gebruik Installeren een programma op uw computer wat de foto's mooier maakt en zorgt voor juiste resolutie voor internet, geautomatiseerd. Hierin kunnen we ook uw logo meenemen.
 • Scannen uw bedrijf voor de juiste fotoplek en optimaliseren deze
 • Leveren een cursus op maat incl. fotocoach fotografie naslagwerk (zowel print als online)
 • 4 meetmomenten
 • Garanderen dat er in minder tijd beter gepresteerd gaat worden.
 • Een professionele fotoreportage van uw bedrijf, incl. personeel, pand en werkplaats, aangeleverd op juiste formaat via ons wetransfer kanaal, u hoeft het alleen op uw website en social media te plaatsen!
 • Fotografie protocol t.b.v. uniformiteit
 • Een unieke app waar vragen gesteld kunnen worden en updates worden geplaatst.
 • Deelname aan maandelijkse wedstrijden en contests waar leuke prijzen aan hangen en zorgt voor een mooie exposure van uw bedrijf.
 • Deelname Autokeurmerk.
 
Een zeer leerzame cursus, onze presentatie is vele malen beter, we verkopen meer auto’s en onze naamsbekendheid is gegroeid. Wij zijn nu Huiskes Kokkeler van de mooie foto’s!
— Jarno Zuithof - Vestigingsmanager Huiskes Kokkeler Autogroep