Fotocoach levert verschillende pakketten, bootcamps genaamd, voor elk niveau een entry level!

Te beginnen met de Bootcamp seminar: (219,-)

Deze seminar wordt maandelijks georganiseerd bij FC Hyena in Amsterdam, een bioscoop waar wij foto’s, en de impact daarvan, op groot formaat kunnen tonen. Deelnemers krijgen een inkijkje in de wereld van de autofotografie en leren op deze dag met nieuwe inzichten aan de slag te gaan. We behandelen verschillende camera’s en het optimaliseren van uw digitale bedrijfsproces. U zult merken dat het makkelijker wordt om mooi beeld te produceren in minder tijd!

Bootcamp op locatie: (799,-)

In deze bootcamp komen wij bij u langs op locatie. Wij kijken naar verbeterpunten en installeren de nodige software om alles soepel te laten verlopen. U krijgt een uitgebreide training om met deze nieuwe situatie om te gaan. Hierna wilt u nooit meer anders. Voorwaarde is wel dat uw camera aan een aantal eisen voldoet. (zie FAQ)

Bootcamp op locatie plus: (999,-)

Deze bootcamp is uitgebreid met een volledig professioneel 12-delig bedrijfsportret van uw bedrijf en personeel. Wij zullen de beelden netjes nalopen en sturen deze in de juiste resolutie naar u of naar uw web bouwer via ons Wetransfer kanaal. Deze kunt u op uw website zetten en natuurlijk ook voor andere doeleinden gebruiken.

Bootcamp op locatie deluxe: (1.538,-)

Om het feest compleet te maken is de plus deluxe variant uitgerust met een pro-starterskit. In deze kit treft u een camera, statief en een filter aan. De camera zullen wij instellen en gebruiksklaar maken, deze instellingen zijn blijvend en gemaakt om uw auto’s voortaan schitterend op de plaat te zetten. Bovendien krijgt u een korting van 10% op de starterskit in het deluxe pakket.

Bovengenoemde prijzen zijn ex BTW en reiskosten.

Liever maandelijks betalen? Geen probleem, vraag naar de mogelijkheden.