fotocoach
 

Fotocoach is opgericht door Autodata Nederland (het bedrijf achter Wheelerdelta) en Klaas-Jan Timmerman. Klaas-Jan is veel bezig met autofotografie, werkt regelmatig voor de automerken en autobladen op locatie of in de studio. Autodata vond in Klaas-Jan de persoon die bedrijven moet gaan ondersteunen in het verbeteren van hun online advertenties.

 
 
 
 
 
 

Daarom fotocoach

Fotocoach is in het leven geroepen in samenwerking met Autodata Nederland, het bedrijf achter Wheelerdelta, vanwege meer vraag vanuit autobedrijven om begeleiding bij fotografie, algemene presentatie en marketing op langere termijn. Fotocoach onderscheid zich door de combinatie van automotive fotografie en de kennis van online marketing, we hebben een efficiënt pakket ontwikkeld waar autobedrijven meteen mee aan de slag kunnen. Andere bedrijven die fotografie trainingen aanbieden, doen dat slechts éénmalig, hebben meestal geen ervaring in de automotive en hebben geen belang bij uw succes.

Voordelen fotocoach t.o.v. éénmalige cursus:

  • Veel ervaring met actuele bedrijfsprocessen en deze optimaliseren

  • Vaardigheden worden continue bijgebracht

  • Verbetering door herhaling van tips en training

  • Rekening houden met verschillende niveaus binnen uw bedrijf

  • Blijvend op de hoogte houden van ontwikkelingen in marketing

  • Ontwikkeld in samenwerking met Autodata Nederland (wheelerdelta)

 

Als organisatie vinden wij het belangrijk ons steentje bij te dragen aan een beter milieu. Wij steunen daarom het project The Ocean CleanUp. Mensen die zich dag en nacht inzetten om plastic uit de oceanen op te ruimen en zo onze wateren schoon te houden. Als u zich aanmeldt gaat er eenmalig 10 euro naar dit mooie project. Klaas-Jan "In mijn vrije tijd surf ik graag en voel ik mij verbonden met de natuur. De oceanen zijn vervuild en er liggen plekken zo groot als Nederland vol met plastic. The Ocean Clean Up zet zich in om met de middelen die zij hebben dit te beperken, een fantastisch initiatief"

partners

autodata-logo.png
canon-logo.png

Autodata is de meest vooruitstrevende aanbieder op het gebied van auto inkoop en verkoop. Met websites, taxaties modules en voorraadbeheer systemen bedient Autodata meer dan 3000 autobedrijven. Autodata werkt vanuit een eenvoudig principe: hoe beter een voertuig is gepresenteerd, hoe hoger de verwachte opbrengst. Autodata staat voor toegankelijke mensen, makkelijk te gebruiken applicaties en steeds voorop voorlopen qua techniek, zodat u nooit achterloopt. 

Canon is al jaar en dag de bouwer van kwaliteitscamera’s. Fotocoach kiest voor Canon vanwege hun value for money en gebruikersgemak. Canon levert oplossingen voor alle fotografie vraagstukken met uitstekende aftersales services.


 

CONTACT ons

Wilt u meer weten over ons mooie product laat u dan gerust hieronder uw vraag of bericht achter. Wij reageren zo snel mogelijk. Wilt u ons dringend spreken en gelijk actie ondernemen bel ons dan of bestel meteen uw gewenste fotocoach pakket. Bellen kunt u op nummer +31 (0) 85 0608188 en appen op +31 (0) 620432266